Інформаційно-аналітична
база наукових праць

Логотип бібліотеки
Library Donnu
Всього науковців
342
Всього праць
5898
Завантажень
5
Зап. на цитування
1132736

Якщо обрати позначку "профайли", то по обраному підрозділу буде відображено усіх фахівців
Якщо у "Напрямок" обрати розділ, то буде відображено усі праці відповідно розділу
Якщо у "Напрямок" обрати спеціальність, то буде відображено фахівців спеціальності
Каталог праць

Виберіть один із розділів

Факультет:

Підрозділи: профайли

Науковці: Використовуйте початкові літери для пошуку

Детально : рік видання тип

Напрямок Кількість праць
Освіта/Педагогіка 92
011 Освітні, педагогічні науки
014 Середня освіта (фізика)
Культура і мистецтво 7
029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа
Гуманітарні науки 1359
032 Історія та археологія
033 Філософія
034 Культурологія
035 - Філологія
Соціальні і поведінкові науки 669
051 - Економіка
052 - Політологія
053 Психологія
Журналістика 84
061 Журналістика
Управління та адміністрування 1037
071 Облік і оподаткування
072 Фінанси, банківська справа та страхування
073 - Менеджмент
075 Маркетинг
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Право 648
081 - Право
Біологія 150
091 Біологія
Природничі науки 636
101 Екологія
102 - Хімія
104 Фізика та астрономія
105 Прикладна фізика та наноматеріали
Математика та статистика 209
111 Математика
112 Статистика
113 Прикладна математика
Інформаційні технології 649
122 Комп'ютерні науки
125 Кібербезпека
Автоматизація та приладобудування 0
152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка
Публічне управління та адміністрування 4
281 Публічне управління та адміністрування
Міжнародні відносини 334
291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії
292 - Міжнародні економічні відносини
Знайдено документів: 1
№п.п. Автор Назва публікації Спів.автори Видавництво Назва журналу Мова Рік Тип Запитів на цитування Файл

1 Головенько Віта Віталіївна Особливості вживання оказіоналізмів в оглядах українських страва та продуктів харчування (на матеріалі YouTube відео англійськомовних блогерів) Головенько В.В., Залужна О.О. Вінниця Вісник студентського наукового товариства ДонНУ імені Василя Стуса українська 2020 стаття 103
Стаття присвячена аналізу особливостей генези та функціонування оказіоналізмів у межах розмовного Інтернет-дискурсу. Дослідження здійснюється на матеріалі відеооглядів англійськомовних блогерів, розміщених на платформі YouTube, що дозволяє розглянути особливості вживання оказіоналізмів у процесі усного непідготовленого мовлення, які вживаються задля точного відтворення перцептивної інформації, отриманої відеоблогерами під час дегустації українських страв та продуктів харчування

Скопіюйте потрібний варіант цитування
1. Головенько Віта Віталіївна Особливості вживання оказіоналізмів в оглядах українських страва та продуктів харчування (на матеріалі YouTube відео англійськомовних блогерів) / Головенько Віта Віталіївна. // Вісник студентського наукового товариства ДонНУ імені Василя Стуса. – 2020. С.
2. Головенько Віта Віталіївна Особливості вживання оказіоналізмів в оглядах українських страва та продуктів харчування (на матеріалі YouTube відео англійськомовних блогерів) / Головенько Віта Віталіївна. // Вісник студентського наукового товариства ДонНУ імені Василя Стуса. – 2020. [Електронний ресурс]-режим доступу: https://jvestnik-sss.donnu.edu.ua/article/view/8434/8433