Інформаційно-аналітична
база наукових праць

Логотип бібліотеки
Library Donnu
Всього науковців
342
Всього праць
5890
Завантажень
5
Зап. на цитування
1116756

Якщо обрати позначку "профайли", то по обраному підрозділу буде відображено усіх фахівців
Якщо у "Напрямок" обрати розділ, то буде відображено усі праці відповідно розділу
Якщо у "Напрямок" обрати спеціальність, то буде відображено фахівців спеціальності
Каталог праць

Виберіть один із розділів

Факультет:

Підрозділи: профайли

Науковці: Використовуйте початкові літери для пошуку

Детально : рік видання тип

Напрямок Кількість праць
Освіта/Педагогіка 92
011 Освітні, педагогічні науки
014 Середня освіта (фізика)
Культура і мистецтво 7
029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа
Гуманітарні науки 1359
032 Історія та археологія
033 Філософія
034 Культурологія
035 - Філологія
Соціальні і поведінкові науки 669
051 - Економіка
052 - Політологія
053 Психологія
Журналістика 84
061 Журналістика
Управління та адміністрування 1037
071 Облік і оподаткування
072 Фінанси, банківська справа та страхування
073 - Менеджмент
075 Маркетинг
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Право 648
081 - Право
Біологія 150
091 Біологія
Природничі науки 630
101 Екологія
102 - Хімія
104 Фізика та астрономія
105 Прикладна фізика та наноматеріали
Математика та статистика 209
111 Математика
112 Статистика
113 Прикладна математика
Інформаційні технології 647
122 Комп'ютерні науки
125 Кібербезпека
Автоматизація та приладобудування 0
152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка
Публічне управління та адміністрування 4
281 Публічне управління та адміністрування
Міжнародні відносини 334
291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії
292 - Міжнародні економічні відносини

Результат пошуку


Рудкевич Аліна Костянтинівна

Фотографія відсутня Науковий ступінь: немає
Звання: немає
Сфера діяльності: екологія, фізіологія рослин, ботаніка
Факультет: Факультет хімії, біології і біотехнологій
Підрозділ: Кафедра ботаніки та екології
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-5859-062X
Google scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?user=CBIpBJAAAAAJ&hl=uk
Scopus: немає
Web of Science: немає
Корп.ел.пошта: a.kutsevol@donnu.edu.ua
Профайл: http://rang.donnu.edu.ua/?pg=kt&nu=323#search

Праці

Знайдено документів: 5
№п.п. Автор Назва публікації Спів.автори Видавництво Назва журналу Мова Рік Тип Запитів на цитування Файл

1 Рудкевич Аліна Костянтинівна Регіональні екологозалежні особливості вегетативного статусу населення Львівської області. Біологія та екологія Єрмішев О.В., Бацилєва О.В., Рудкевич А.К. немає Біологія та екологія українська 2021 стаття 169
Метою досліджень було виявлення особливостей ступеня напруги адаптаційних мханізмів, вегетативного статусу та функціонального здоров’я населення за відсутності впливу антропогенного радіоактивного забруднення Львівської області та порівняння отриманих результатів з результатами ФЕЕ Вінницької та Чернігівської областей, які відносяться до радіаційно забруднених регіонів України

2 Рудкевич Аліна Костянтинівна Anemias and their relationship with nutrient status Yermishev O. V., Rudkevych A. K., Hadzhyieva O. V. немає Journal of Education, Health and Sport англійська 2020 стаття 150
Nutritional anemias are among the most common nutrient deficiencies in the world. Anemia syndrome was found in about 2 billion persons, and the annual mortality rate due to anemia nowadays reaches 1 million persons. The main cause for the development of anemia of alimentary origin is the imbalance of the diet by micronutrients, especially supply of iron as well as vitamins B12 and B9. The problem of the abundance of anemia is also characteristic ofUkraine and has its own regional features; this requires research, analysis and identification of the main causes of anemia associated with alimentary status. In order to assess the actual diet and differentiation of anemias by type we used a calculation method realizing a retrospective method of analysis of the frequency of food consumption and biochemical and hematological methods of blood tests

3 Рудкевич Аліна Костянтинівна Correlation of protein content and other nutritions in human diet Yermishev O. V., Rudkevych A. K., Luka O. S. немає Journal of Education, Health and Sport англійська 2020 стаття 198
To identify correlations between protein content and other components of the diet we evaluated the actual diet using method of analyzing frequency of food consumption (for two months) of 68 persons of different ages and genders. The results of our studies revealed the ratio of protein and energy in the actual diets of the surveyed respondents which was a fairly stable value ranging from 3.03 ± 0.07 g/kcal in respondents aged 46 to 65 years to 3.75 ± 0.09 g/kcal in the group surveyed individuals aged 11 to 14 years

4 Рудкевич Аліна Костянтинівна Biomass growth of Flammulina velutipes (Сurtis) singer under the action of laser irradiation Reshetnyk K., Kutsevol A. немає Abstracts of VI International Scientific and Practical Conference англійська 2020 тези 186
Flammulina velutipes (Curtis) Singer is a popular worldwide fungus due to its many beneficial ones properties. In many countries, it has become an integral part of the diet - is an edible mushroom of the 4th category, has a very delicate taste. In Southeast Asia, it is eaten boiled, dried, pickled and salted. The chemical composition of winter honeysuckle is optimal to ensure the physiological functions of the body with substances and energy. The dry mass of fruit bodies consists of proteins and carbohydrates, fiber, fats and minerals, which are collectively defined as ash, which remains after the combustion of all organic matter. Mycelium biomass and aqueous extracts of fruiting bodies contain an ACE inhibitor (angiotensin-converting enzyme), which has an antihypertensive effect

5 Рудкевич Аліна Костянтинівна Аналіз фізіологічно активних речовин Calendula officinalis (L.). Рудкевич А. К., Глущенко Н.В. Вінниця немає англійська 2020 тези 181 no file
The main methods and techniques for determining the physiologically active substances of Calendula officinalis (L.) with the characteristics of the chemical composition, pharmacological properties and its application are analyzed